Geef je ochtend een gouden randje met deze smaakvolle wentelteefjes. De combinatie van brioche met onze Mango-azijn geeft de wentelteefjes een verrassend exotische touch, terwijl de Griekse bloemenhoning voor natuurlijke zoetheid zorgt. Verse mango en blauwe bessen maken dit luxe ontbijt áf. Serveer direct uit de pan voor de lekkerste smaak.

breakfast
pasen
3 - 4 Servings
20 min
Wentelteefjes met Mango-azijn
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snijd het brioche brood in vier plakken van ruim 1 cm dik. Klop in een kom de melk, eieren en Mango azijn tot een glad mengsel.
- Verwarm de Bak- & braadolijfolie in een braadpan. Dompel vervolgens de sneden brioche één voor één in het eimengsel en bak ze aan beide kanten goudbruin
- Leg de wentelteefjes op een bord en garneer met plakjes mango en blauwe bessen. Druppel als laatste de Griekse honing erover.