Breng de Mediterrane zon in huis met deze smaakvolle tomatenbroodjes. De combinatie van onze Tomatenazijn en Pomodoro della mama geeft deze zachte broodjes een rijke, authentieke smaak. Met verse oregano en olijven maak je deze Italiaanse lekkernij helemaal af. Perfect als aperitief of bij de lunch.

bread
breakfast
pasen
5 - 8 Servings
3 uur
Tomatenbroodjes met Tomatenazijn
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Meng de Focaccia mix en de bijgevoegde gist door elkaar. Kneed de tomaten passata en 3 el olie van de Pomodoro della mama erdoor.
- Dek af met een vochtige theedoek. Zet voor minimaal 1,5 uur warm weg. Laat het deeg rijzen tot minstens het dubbele volume.
- Voeg de Tomatenazijn, 100 gr fijn gesneden Pomodoro della mama en fijn gesneden oregano toe. Kneed dat door het deeg, en voeg eventueel fijn gesneden olijven toe.
- Vorm balletjes ter grootte van een pingpongbal. Leg die in een ingevette muffinvorm.
- Dek af en laat minstens 30 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de broodjes in circa 18 minuten goudbruin.