Deze elegante ceviche brengt de frisheid van de zee naar je bord. Onze Granaatappelazijn en Spicy mango dip verleiden de verse zeebaars tot een smaaksensatie die je gasten sprakeloos maakt. Een licht maar rijk voorgerecht dat culinaire finesse uitstraalt.

appetizer
fish
pasen
side_dish
4 Servings
25 min.
Ceviche van zeebaars
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snijd de zeebaars in dunne plakjes en leg op een schaal. Meng de Granaatappelazijn met het limoensap. Verdeel over de vis. Breng op smaak met een snufje zout.
- Laat de vis circa 4 minuten garen in het zuur. Snijd ondertussen de rode ui in ringen
- Schik de vis over de borden, bestrooi met de granaatappelpitten en plaats de ui-ringen erop. Strooi vervolgens wat van de Spicy mango dip en de gehakte dille eroverheen. Besprenkel tot slot royaal met de Bonsecco extra vierge olijfolie.