Tapas trio

Tapas trio

6 - 8 personen
35 min
Een lekkere selectie van Spaanse tapas: patatas bravas, gevulde champignons en garnalen. Dip ze in onze heerlijke Allioli black garlic of Mayonnaise with olive oil en smullen maar! Perfect voor een tapasavond in de tuin of om mee te nemen naar een zomerse picknick op het strand of in het park.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de krieltjes 8 minuten en giet af. Verdeel ze over een ovenschaal en besprenkel met wat Bak- & braadolijfolie. Bak ze 20 minuten in de oven. Laat ondertussen de Patatas bravas dip 5 minuten wellen in 4 eetlepels water en 2 eetlepels Bak- & braadolijfolie. Wanneer de aardappeltjes klaar zijn breng je ze op smaak met de gewelde patatas bravas kruiden, zout en peterselie.
  2. Maak de champignons schoon. Meng de roomkaas met de Chopped black and green olives. Vul de champignons met dit mengsel en bak ze 15 minuten gaar in de oven.
  3. Bestrooi de garnalen met de Rub fish en bak ze gaar in een pan met wat Bak- & braadolijfolie.
  4. Serveer het tapas trio met de Allioli black garlic en Mayonnaise with Olive Oil.