Verrassend maar een echte aanrader: Balsamico ijs! In combinatie met aardbeien zorgt het Balsamico ijs voor een echte smaaksensatie.
Leuk om te weten:
Het evenwicht van oude balsamico en de milde smaak door de kastanjehouten vaten, zorgen voor een fijne, harmonische en zoet-zure smaak. Aangenaam zoet, licht bitter, met aroma's van Trebbiano gekookte most.
AcetoBalsamico di Modena Rosso IGPwordt gerijpt in kastanjehouten vaten. Om een uitstekend product te verkrijgen worden in de oude fabriek alle regels volgens de traditie in acht genomen. De traditie wordt al vier generaties doorgegeven.
Een goede balsamico kan het beste aan het einde van het koken pas worden toegevoegd aan een gerecht. Op deze manier behoudt de balsamico zijn geur, smaak en aroma's.
Rode balsamico azijnis aan te raden bij: gebraden en gegrild vlees, kaas, omeletten, salades en rauwe, gekookte en gegrilde groenten.
Buon appetito!