Garnalencocktail

Garnalencocktail

4 - 5 personen
10
Op zoek naar een simpel, maar overheerlijk voorgerecht? Trap je diner af met deze garnalencocktail met Gin Cocktail Sauce en Pomodoro della Mamma. Geloof ons: dit voorgerecht is een feestje voor je smaakpapillen!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • Gin cocktail sauce
  • Pomodoro della mamma
  • Extra vierge olijfolie met basilicum
  • 200 gr Hollandse garnalen (gepeld)
  • 25 gr Ijsbergsla
  • 1 limoen
  • Basilicumblaadjes

Methode

  1. Meng de ijsbergsla met wat Extra vierge olijfolie met basilicum en verdeel over 4 glaasjes. Verdeel vervolgens de Hollande garnaaltjes, de Pomodoro della Mamma en de Gin Cocktail Sauce over de glaasjes.
  2. Snijd de limoen in dunne plakjes en maak aan 1 kant een inkeping. Hang deze aan de rand van het glas.
  3. Garneer met nog wat Pomodoro della Mamma en de basilicumblaadjes.
  4. Geniet ervan!